test 1112222

Enroll Form: Fall 2017 – Spring 2018
September 11, 2017
Client post 1
September 30, 2017
Quick Start
45 Mins
Semester I
$1,946 (18 training hours)
Full-Year
$3,892 (36 training hours)
Ages 4-9
45 minute lesson
Monday-Friday
3:15-4:00pm
 
 
 
 
 
 
 
Quick Start
1 Hour
Semester I
$1,998 (18 training hours)
Full-Year
$3,996 (36 training hours)
Ages 4-9
1 hour lesson
Monday-Friday
3:00-4:00pm
4:00-5:00pm
5:00-6:00pm
 
 
 
 
 
Junior Development Program
Semester I
$1,998 (18 training hours)
Full-Year
$3,996 (36 training hours)
Ages 9-17
1 hour lesson
Monday-Friday
3:00-4:00pm
4:00-5:00pm
5:00-6:00pm
 
 
 
 
 
Competitive Training Program
Semester I
$3,996 (36 training hours)
Full-Year
$7,992 (72 training hours)
Ages 9-17
2 hour lesson
Mondays
5:00-7:00pm
Tu, Th, F
4:00-6:00pm
Wednesday
5:00-7:00pm
Sunday
12:00-2:00pm
2:00-4:00pm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *